best offline site generator

Begeleiding

Sinds 2000 is de begeleiding van het KinderPersBureau Zeewolde in handen van Wilfred de Feiter en vanaf mei van 2008 wordt het KinderPersBureau Zeewolde uitgevoerd onder de paraplu van Stichting Luditis, een stichting die activiteiten voor de jeugd organiseert en uitvoert. Denk hierbij naast het KinderPersBureau Zeewolde aan de Zwemdisco.


Wilfred is de oprichter van deze stichting en blijft het uitvoerende werk doen bij het KinderPersBureau Zeewolde.

Inmiddels is een tweedtal JVC-camera's in gebruik en ook een tweetal GoPro-camera's aangeschaft zodat er op locatie met meerdere camera’s kan worden gewerkt. Dit zorgt ervoor dat een leukere montage kan worden gemaakt. Er worden eigen montages gemaakt, die op het YouTube-kanaal bekeken kunnen worden.


Kinderen die zich aanmelden voor het KinderPersBureau Zeewolde, doen dat in principe voor een seizoen (tot de zomervakantie). Is er erg veel belangstelling dan kan het zijn dat er gevraagd wordt wie zijn/haar plaats wil afstaan aan een ander kind. Het kan ook zijn dat er gekeken wordt naar de mogelijkheid een nieuwe groep op te starten. In die tijd leren de kinderen met de apparatuur werken, oefenen in het stellen van vragen en verkleden zich soms om zich beter in een andere rol te kunnen inleven. Ook wordt die tijd gebruikt om nieuwe onderwerpen te bedenken en te zoeken naar informatie.
Deze bijeenkomsten vinden plaats bij Wilfred thuis.


KinderPersBureau Op School

Alle basisscholen in Zeewolde kunnen in principe meedoen met het project KinderPersBureau Op School. Dit project wordt onder meer mogelijk gemaakt door de gemeente Zeewolde. De scholen hebben via e-mail informatie over dit project ontvangen. Is het bericht op uw school niet aangekomen, of in de map met spam terecht gekomen, en wilt u toch meedoen? Laat het dan even weten: redactie@kpbz.nl (Wilfred de Feiter). Het project is bedoeld voor leerlingen in groep 7 of 8!

VOLG ONS OP: